Suunnittelijamme

Ellenin suunnittelijana ja keulahahmona toimii pohjalainen yrittäjä Niina Niinistö, jolla on vankka kokemus ja ammattitaito visuaalisen ympäristön suunnittelusta. Visuaaliseen ympäristöön voidaan tässä yhteydessä lukea kodin sisustus ja tekstiilit sekä piha-alueen ja ulkotilojen viihtyvyys ja toimivuus. Suunnittelijamme vankka ammattitaito erityisesti tekstiilisuunnittelijana mahdollistaa mm. päälle puettavien vaatteiden, asusteiden, kodin käyttötekstiilien ja sisustustekstiilien sekä taidetekstiiliteosten suunnittelun ja toteutuksen.

Koulutukseltaan suunnittelijamme on sisustustekstiilimuotoilija ja viheralan puutarhuri. Lisäksi hän on suorittanut tekstiilimuotoilijan korkeakoulututkinnon (Taiteen kandidaatti, TaK), yrittäjän ammattitutkinnon, sisustussuunnittelun erikoistumisopinnot ja opettajan pedagogiset opinnot, 60 op (Ammatillinen opettaja, AmO) sekä useita ammattitaitoa laajentavia ja syventäviä lyhytkursseja eri osa-alueilta.

Ellenin on osa Niina Niinistö Design Oy:tä, joka on perustettu vuonna 2003. Nykyisessä laajuudessaan monialainen yritys on toiminut vuodesta 2013 lähtien, jolloin yrittäjä laajensi osaamistaan suorittamalla sekä ammatilliset opettajaopinnot että puutarhurin ammattitutkinnon ja alkoi hiljalleen luomaan Ellenistä suunnittelumaailmaan monipuolisen tuotemerkin.