Asiakaspalautteet

Olen pyytänyt sisustus- ja pihasuunnitteluasiakkaitani antamaan palveluistani kirjallista palautetta. Palautteessa olen pyytänyt heitä omin sanoin kuvailemaan kokemuksiaan suunnitteluprosessin kulusta ja lopputuloksesta.

Osa palautteen antajista haluaa pysyä nimettöminä, osa taas on antanut luvan nimien julkaisemiseen. Molempia pyyntöjä kunnioitan. Samalla kiitän kaikkia palautteista ja hyvästä yhteistyöstä.

Niina Niinistö

* * *

”Kun omat ideat eivät enää lennä tai toimi kodin sisustamisessa, on järkevintä turvautua ammattilaisen apuun! Onneksi tajusin sen, kaiken talonmetsästyksen, kauppakirjojen laadinnan ja muuttopuuhien jälkeen. Jossain kohtaa sentään järki vielä toimi! Ja siitä olen tänä päivänä erittäin tyytyväinen. Kodissamme on nyt suunnitelma sisustamisesta, sellainen ”punainen lanka”, jota minun on helppoa seurata. Haaveet todentuvat pikkuhiljaa ja koti rakentuu ehyeksi kokonaisuudeksi, jossa kaikki on otettu huomioon. Kiitos siitä kuuluu Niinalle!

Tässä kodissa meidän perhe viihtyy ja siitä tulee ”meidän näköinen”. Kun tarjouspyyntö kohteesta oli saatu sujautettua mahdollisimman monelle sisustussuunnittelijalle, oli suurin työ tehty: päätös siitä, että annan kotini sisustuksen toisen käsiin. Tässä tapauksessa alan ammattilaisten. Asia eteni nopeammin, kuin olin uskonutkaan. Ennen kuin meillä oli edes avaimia kohteeseen, oli sisustussuunnitelman laadinnasta ja tapaamisesta jo sovittu Niinan kanssa. Niinan tarjous oli kokonaisuutena paras! Hinta- / laatusuhde oli ehdottomasti valttitekijä siinä, että Niinan tekemä tarjous ”voitti”.

Yhteistyö lähti niin helposti liikkeelle, että olisin voinut vannoa meidän olleen aiemminkin jo tuttuja. Siltä se tuntui. Yhteistyö siis toimi! Niina oli herkällä korvalla kuunteleva suunnittelija, joka sai napattua ensimmäisellä kotikäynnillä haaviinsa niin paljon toiveitamme/ tapojamme ja tietoa meidän perheestä, joiden pohjalta pystyi lähteä laatimaan vieraaseen kotiin suunnitelmaa. Vain ammattilainen pystyy luomaan kuulemastaan ”sekametelistä” jotain niin täydellistä ja juuri meidän perheen näköistä suunnitelmaa. En voi muuta kuin hehkuttaa, niin ylpeä olen itsestäni, että sain aikaiseksi kutsua ammattilaisen apuihin ja ennen kaikkea, että saamamme ideat kodin yhtenäisen ja modernin ilmeen luomiseen olivat kerrassaan upeita ja todella toimivia, eikä edes meitä konkurssiin vieviä, kuten prosessin alussa pelkäsin…

Unelmakotimme ei rakennu hetkessä, mutta sen kokonaisuus on jo olemassa paperilla, suunnitelmana, jota pitkin edetä. Ei tule ”harhaostoja” kaupassakaan, koska tiedän mitä etsiä! Minä olen niiiiiiiin tyytyväinen! Iso kiitos Niina!”

Anonyymi

* * *

”Ollaan oltu erittäin tyytyväisiä asiantuntevaan ja ystävälliseen toimintatapaasi ja nopeaan palveluun!”

Anonyymi

* * *

”Suunnitelma näyttää hyvältä. Asiakkaiden toiveet otettiin hyvin huomioon ja suunnitelma saatiin toteutettua nopealla aikataululla.”

Jussi ja Henna Moilanen

* * *

”Rakennamme Seinäjoen asuntomessuille omakotitaloa ja Niina teki meille koko pihan puutarhasuunnitelman. Kohteemme on Hartmankoti Ruutu. Ensimmäisiä ajatuksia pihasta ja toiveistamme laitoimme sähköpostilla ja toivoimme, että Niina saa ajatuksista kiinni. Meillä oli muutama asia mitä ehdottomasti halusimme pihaamme, muuten Niina sai aika lailla vapaat kädet toteuttaa itseään. Ensimmäisen tapaamisemme jälkeen meiltä tulleet toiveet tuntui omasta mielestä kohtuu sekavilta ja suunnitelmat rönsyili sinne tänne, laidasta laitaan. Itse kun emme aiheesta tiedä juuri mitään muuta kuin mikä omasta mielestä näyttää hyvältä, oli luotto Niinan ammattitaitoon todella vahva.  Reilu kuukausi ensimmäisestä tapaamisesta Niinalta tuli ensimmäinen luonnos suunnitelmasta. Se osui kerralla niin nappiin, että muutama pieni muutos ja homma oli maalissa! Oli mahtava huomata kuinka hyvin Niina oli saanut ajatuksistamme kiinni, vaikka ne omasta mielestä oli niin sekavat kuin olla ja voi. Pihasta on tulossa juuri meidän näköinen, sellainen kuin halusimmekin. Aiomme itse sen toteuttaa, siihenkin on tullut jo nyt paljon hyviä vinkkejä Niinalta. Voimme ehdottomasti suositella Niinaa!”

Jukka ja Jonna Matikainen

* * *

 

”Yhteistyömme Niinan ja Markon kanssa lähti liikkeelle, kun aloimme mieheni kanssa rakentamaan taloa, jolle piti luonnollisestikin saada kasvot eli piha ja puutarha. Löysimme Niinan kanssa välittömästi yhteisen sävelen jo ensimmäisen puhelun aikana, emmekä mieheni kanssa muita suunnittelijoita/toteuttajia puutarhallemme enää edes pohtineet. Ajatuksemme ja toiveemme huomioitiin kiitettävästi, eivätkä nämä alansa osaajat edes hätkähtäneet matkanvarrella esiin tulleista muutoksista. Niinan mahtavat meidän näköiset ideat puutarhasuunnitelman laadinnassa ja asiantuntemus kokonaisuudesta sekä Markon vankka osaaminen suunnitelmien toteuttajana oli lyömätön yhdistelmä. Olemme siis saamassa juuri sellaisen puutarhan ja paljon enemmän, kuin osasimme kuvitellakaan. Ammattilaiset siis asialla.

Iso kiitos!”

Anonyymi

* * *

”Suunnitelma on tehty selkeästi ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Matkan varrella tulleet muutokset toteutuivat joustavasti. Pohjatyöt on tehty huolella ja laatoitus ansaitsee erityismaininnan; tarkkaa, siistiä jälkeä. Kaiken kaikkiaan kaunis lopputulos! Aikataulu piti kuten oli sovittu. Hauskaakin oli, kiitos Niinan ja Markon hillittömän hyvän huumorintajun! Voimme lämpimästi suositella! ”

Anonyymi

* * *

”Otin yhteyttä Niinaan vanhan hirsitalon puutarhan suunnitteluun liittyvästä konsultaatiosta kotisivuilta saadun vaikutelman perusteella. Sovimme käynnin paikan päälle ja sen perusteella päätin teettääkin suunnitelman kokonaisuudessaan Niinalla. Sovimme uuden käynnin paikan päällä, kunhan olin saanut mitattua tarkan asemakuvan korkeuksineen. Tämän toisen käynnin jälkeen Niina laati suunnitelmaluonnoksen, joka sitten käytiin läpi hänen toimistollaan. Pienien muutosten jälkeen puutarhasuunnitelma oli valmis ja vielä sen noutaessani se käytiin huolellisesti läpi. Lisäksi päätin hankkia varsinaisen istutustyön heiltä, kuitenkin niin että valmistelutyön saan tehdä itse.

Olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun. Muotoilijataustastaan johtuen Niinalla on taiteellinen kokonaiskuva teknisen puutarhasuunnittelun osaamisen lisäksi. Hän osasi kuunnella toiveitani, mutta samalla toi suunnitelmaan oman  näkemyksensä. Itsekin suunnittelijana työtä tekevänä voin todeta Niinan toiminnan olevan erittäin ammattimaista. Lämpimästi suosittelen.”

Jouni Pitkäranta, arkkitehti SAFA