Hinnasto

Hinnasto on voimassa 7.8.2017 lähtien. Kaikki ilmoitetut hinnat sisältävät voimassaolevan arvonlisäveron. Kohdekohtaiset matkakulut lisätään palveluhintoihin ja tulevat poikkeuksetta asiakkaan kustannettaviksi.

Toimeksiantojen syntymisen ehtona on, että asiakas hankkii ennen suunnittelukäyntiä paikkansa pitävän ja mittatarkan pohjapiirroksen tilasta ja valmistautuu luovuttamaan sen käynnin yhteydessä suunnittelijalle. Pohjapiirros on hyvä olla mittakaavassa 1:20-1:100. Piirroksen virheellisyydestä vastaa suunnittelutyön tilaaja. Virheellisyydestä aiheutuva ylimääräinen korjaus- ja tarkistustyö sekä mahdollinen mittakaavan muutostyö lisätään suunnittelupalkkioon tuntiperusteisesti á 90€/h. Minimiveloitus 1 tunti.

* * *

SISUSTUSSUUNNITTELU 90€/h

Asiakkaan tarpeisiin räätälöity toimitussisältö.

* * *

SISUSTUSNEUVONTAKÄYNTI 90€/h

Annan sisustusvinkit neuvontakäynnin yhteydessä paikan päällä. Tällöin asiakas voi kirjata muistiin antamani vinkit, mutta varsinaista suunnitelmaa tai muuta kirjallista esitystä en käynnistä laadi. Käynti antaa apua tilanteessa, jossa asiakas kaipaa vinkkejä esimerkiksi tilojen värimaailmojen löytymiseen, pintamateriaalimietintöihin tai kalusteiden uudelleensijoitteluun.

Ellenin sisustussuunnittelijan neuvontakäynnit ovat aina asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä.

Neuvontakäynnin hintaan sisältyy

  • yksi käynti asiakaskohteessa, kesto kohteesta riippuen (minimiveloitus 1 h)
  • kevyin vaihtoehto sisustussuunnitelmasta: kohteessa paikan päällä tehtävä reaaliaikainen suunnittelutyö
  • kaikki neuvot ja vinkit annetaan asiakkaalle suullisesti
  • ei sisällä kirjallista materiaalia, vaan asiakas kirjaa muistiinpanoja

* * *

STAILAUS 90€/h

Asiakkaan tarpeisiin räätälöity toimitussisältö.

* * *

Hintoihin lisätään matkakulut toimipisteeltä asiakaskohteeseen ja takaisin (á 1,00€/km). Matkakulujen perusteena olevan edestakaisen välimatkan voit tarkistaa täältä kirjoittamalla reittihaun lähtöpisteeksi suunnittelukohteen osoitteen. Palvelu antaa suuntaa-antavan tiedon matkakulujen suuruudesta, mutta Ellenin kodit ja puutarhat pidättää itsellään oikeuden määritellä kulkemansa reitin, jonka mukaan todelliset matkakulut määräytyvät.

Mahdollisista lisäpalveluista ja niiden hinnoista sovitaan asiakkaan kanssa tarvittaessa erikseen.

Suunnittelutehtävissä noudatetaan Konsulttitoiminnan yleisiä sopimusehtoja KSE 2013.

Hinnat kattavat suunnittelijan palkan lisäksi kaikki yritystoiminnan yleiskulut, kuten hallinto-, tietotekniikka- ja markkinointikulut, toimitilavuokrat, lakisääteiset eläke- ja vakuutusmaksut ja verot sekä matkoihin liittyvät autonkäyttökulut.

Ellenin pidättää itsellään oikeuden hintojen muutoksiin ja niiden tarkistuksiin kustannusten muuttuessa ja kohteiden vaativuustason muuttuessa huomattavasti.