Hinnasto

Hinnasto on voimassa 1.6.2017 lähtien. Kaikki ilmoitetut hinnat sisältävät voimassaolevan arvonlisäveron. Kohdekohtaiset matkakulut lisätään palveluhintoihin ja tulevat poikkeuksetta asiakkaan kustannettaviksi.

PIHANRAKENTAMINEN 47 €/tunti

Hinnoittelu on tuntiperusteinen ja perustuu todellisiin tehtyihin työtunteihin pihakohteessa. Matkakulut pihanrakennuskohteeseen laskutetaan toimipisteeltä kohteeseen ja takaisin toteutuneiden mukaisesti 1,00€/km.

Ellenin puutarhurin pihanrakentamisen työtehtävät, sisältö ja projektin kesto ovat aina asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä.

Pihanrakentaminen ei sitouta puutarhuria automaattisesti jatkotoimenpiteisiin, mutta kannattaa kysyä hoito-ohjeita tai laatia hoitosopimus.

* * *

Hintoihin lisätään matkakulut toimipisteeltä asiakaskohteeseen ja takaisin (á 1,00€/km). Matkakulujen perusteena olevan edestakaisen välimatkan voit tarkistaa täältä kirjoittamalla reittihaun lähtöpisteeksi suunnittelukohteen osoitteen. Palvelu antaa suuntaa-antavan tiedon matkakulujen suuruudesta, mutta Ellenin pidättää itsellään oikeuden määritellä kulkemansa reitin, jonka mukaan todelliset matkakulut määräytyvät.

Mahdollisista lisäpalveluista ja niiden hinnoista sovitaan asiakkaan kanssa tarvittaessa erikseen.

Suunnittelutehtävissä noudatetaan Konsulttitoiminnan yleisiä sopimusehtoja KSE 2013.

Hinnat kattavat suunnittelijan palkan lisäksi kaikki yritystoiminnan yleiskulut, kuten hallinto-, tietotekniikka- ja markkinointikulut, toimitilavuokrat, lakisääteiset eläke- ja vakuutusmaksut ja verot sekä matkoihin liittyvät autonkäyttökulut.

Ellenin pidättää itsellään oikeuden hintojen muutoksiin ja niiden tarkistuksiin kustannusten muuttuessa ja kohteiden vaativuustason muuttuessa huomattavasti.